Welcome to our lifes


.......Aly............ Ma .............Lil............... Do........

luni, 1 august 2011

O petrecere ca lumea

 Cine are chef de-un party ca lumea? multa...foarte multa lume noua..oameni interesanti pe care poti sa-i cunosti singur/a fara sa stii povesti si zvonuri adevarate sau nu.
Acum, cand populatia mondiala se apropie de 7 miliarde , probabil ar trebui sa incercam cu totii sa ne cunoastem un pic mai bine unii pe altii. Cum ar fi daca cineva ar da o petrecere si i-ar invita pe toti locuitorii globului?
Ar fi un cosmar logistic, dar s-ar putea sa va surprinda si pe voi suprafata destul de mica a locului de intalnire in care pot incapea 7 miliarde de oameni- chiar si cu suficient spatiu ca sa danseze.
In lift sau in metrou se aloca un spatiu intre 0,15 si 0,25 m patrati de persoana. Dar suntem la o petrecere, ce naiba!...hai sa lasam tuturor loc suficient sa si danseze! Sa zicem 0,5 m patrati? Asta inseamna 3,85 miliarde de metri patrati sau 3.850 km patrati.
Am gasit si cateva locatii potrivite care se incadreaza in dimensiunile dorite de organizator:D 
Campul de Gheata- Juneau- Alaska
Statul Rhode Island (inclusiv zonele de apa, deci unii vor avea nevoie de costume de baie)
Emiratul Dubai
-Si daca am vrea sa facem o poza a celor 7 miliarde de oameni asezati umar langa umar, tot ce ne-ar trebui ar fi un loc de vreo 1200 km patrati.:D Ce spuneti de Los Angeles?
-Daca fotograful ar spune " zambiti" in cele aproximativ 6900 de limbi vorbite la ora actuala in lume, am sta cu totii acolo cam o ora...pffff...destul de plictisitor sa faci o poza:)
P.S.1:am avut o matematiciana buna alaturi de mine in super saptamana de "concediu"
P.S.2:ne plac petrecerile si cum locul unde se tin cele mai tari petreceri din oras e inchis pe perioada verii.....
P.S.3:Nu uitati sa raspundeti invitatiei!!!

5 comentarii:

  1. 1. ma bucur ca ti-am putut fi alaturi! (Sper ca la mine te refereai :D);
    2. locul unde se tin cele mai tari petreceri nu e inchis pe perioada verii, Doamne fereste! Doar ca cele mai tari party-uri s-au amanat putin... Asa... pana-n toamna :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Asa asa...nu e inchis...ca altfel unde aflam noi O GRAMADA de lucruri despre unii altii....

    RăspundețiȘtergere
  3. Prima oara am crezut ca a scris spoaller pe blogul tau :)). Rux e matematicianca? Cul!
    Ps: Eu nu as veni la un asemenea party. Iti dai seama ce tare ar fi sa vezi 6.999.999.999 de oameni intrebandu-se: da Adi unde-i?

    RăspundețiȘtergere
  4. :)))))))))))))))))))))))))) f tare Lo:))))))

    RăspundețiȘtergere
  5. :))))))) sunt convinsaaaaaaaaaaaaaaaaa ca toata lumea ar intreba de tine...si ce stres pt cei care te cunosc..ca ei ar fi cei interogati....ufff...hai te rogggg vino la petrecereeeeeeeeeeeee!!! ai mila de civilizatieeeeee

    RăspundețiȘtergere